Product Stad

Corpse Killer 25th Anniversary Edition

Home > PlayStation 4 > Games

Corpse Killer 25th Anniversary Edition


Limited Run

Oorspronkelijk ontwikkeld door Digital Pictures en uitgebracht in 1994, is Corpse Killer volledig vernieuwd voor de PLAYSTATION4, waardoor het een nooit eerder geziene videokwaliteit bevat. Je bent een naamloze marine uit de Verenigde Staten die op een tropisch eiland wordt uitgezonden op een uiterst geheime missie om de kwaadaardige Dr. Hellman te stoppen, die van plan is zijn leger van zombies op de wereld vrij te laten. Met Winston en Julie is het je missie om Hellman's basis te infiltreren en vier van je kameraden te redden en te voorkomen dat Dr. Hellman zijn plan uitvoert.

Corpse Killer, geregisseerd door John Lafia, is een full-motion video-shooter met een all-star cast zoals Jeremiah Birkett, Bridget Butlet, Vincent Schiavelli en Bill Moseley. Ervaar Corpse Killer - 25th Anniversary Edition op een manier die nog nooit eerder is ervaren met verbeterde videokwaliteit en nog nooit eerder gezien bonusinhoud.

Artikel bestellen?

klik op de afbeelding of link om Corpse Killer 25th Anniversary Edition te bestellen via de webwinkel die dit artikel aanbied.
Dit artikelen overzicht wordt mogelijk gemaakt door Sanders Marketing.

Dit kost slechts 54.99 Euro
Klik hier om te bestellen!